Het Dierens Kade Festival heeft jouw hulp nodig!

Foto: Dierens Kade Festival

DIEREN – Al vele jaren is het in augustus jaarlijks feest aan de IJssel. Stichting Evenementen Dieren wil ook dit jaar heel graag Dierens Kade Festival organiseren en de organisatie heeft daar natuurlijk heel veel zin in.

Het is echter door alle stijgende kosten een steeds grotere opgave om het evenement voor iedere Dierenaar vrij toegankelijk te houden. Omdat Het Dierens Kade Festival enkel met vrijwilligers en sponsoren werkt, kan het stijgende en bijkomende kosten niet meer dekken. Daarom heeft de organisatie jou hulp nodig om ervoor te zorgen dat deze traditie niet verdwijnt en dat het Dierens Kade Festival samen met jou, ook dit jaar gewoon een mooi evenement voor jong en oud neer kan zetten aan de IJssel in Dieren.

De organisatie heeft hiervoor een crowdfundingsactie opgezet, waarbij zij jullie vraagt om hen te ondersteunen. Dit kan via www.steunactie.nl/actie/dierens-kade-festival

De organisatie hoopt dat we er samen voor kunnen zorgen dat dit traditionele evenement niet na 41 edities stopt. De dank is namens Robert, Robbert, Rob, Roy, Marloes, Wendy en Bram van Stichting Evenementen Dieren erg groot.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen