Gezellige vrijmarkt in Lorentzhuis Velp tijdens Koningsdag

VELP – Op zaterdag 27 april was het Lorentzhuis aan de Rijnstraat in Velp het toneel van een sfeervolle vrijmarkt ter gelegenheid van Koningsdag. Zowel bewoners als bezoekers waren tussen 14.30 en 16.00 uur van harte welkom op dit drukbezochte evenement.

De conversatiezaal van het Lorentzhuis was omgetoverd tot een marktplaats waar tal van kramen waren uitgestald. Bezoekers konden hun hart ophalen bij diverse stands met een breed assortiment aan artikelen. Van spellen, speelgoed en boeken tot curiosa, schilderijen, lampen en breiwerk; er was voor ieder wat wils.

De gezelligheid werd verder versterkt door een accordeonist die de middag muzikaal omlijstte met vrolijke klanken. Dit zorgde voor een ontspannen sfeer waarin bewoners gezellig konden bijpraten. Voor de innerlijke mens was ook goed gezorgd, met een kraam die verse koffie, thee en chocolademelk serveerde, vergezeld van diverse lekkernijen.

Het evenement was een groot succes en bood de bewoners van het Lorentzhuis een prachtige gelegenheid om samen te komen en te genieten van een gezellige middag onder het genot van muziek en goede gesprekken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen