Workshops botanisch tekenen in Velp

Foto: Angelique Krijnen

VELP – Zondag 19 mei organiseert KNNV Arnhem twee workshops botanisch tekenen in Velp. De workshops starten om respectievelijk 10.00 en 13.00 uur. De locatie is de Tuin van Sjef, Boulevard 33b, 6881 HP Velp.

In deze workshop maak je kennis met botanisch tekenen. De workshops worden gegeven door Angélique Krijnen, botanisch tekenaar en lid van de plantenwerkgroep van KNNV Arnhem. Voorafgaand aan de workshops is er een korte rondleiding door Cor van Hoften, coördinator van de plantenwerkgroep, door de Tuin van Sjef. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met potlood en papier. Bij botanisch tekenen breng je in beeld wat je ziet. Eerst kijken, dan doen! De organisatie zorgt voor planten en tekenmateriaal.

Iedereen vanaf 15 jaar kan aan deze workshops deelnemen. Deelname is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wel graag even aanmelden bij [email protected]. Vermeld ook of je aan de workshop in de ochtend of die in de middag wil deelnemen.

De natuurvereniging KNNV,  is een vereniging voor natuurstudie, -beleving en -bescherming, kijk voor meer informatie op: www.arnhem.knnv.nl

Tijdens de week van de biodiversiteit organiseert de KNNV tientallen activiteiten door heel Nederland, zodat iedereen kennis kan maken met de soortenrijkdom in zijn omgeving.

Botanisch tekenen - Angelique Krijnen

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen