Gezellige Koningsdag Velp 2024

VELP – Mede door tientallen vrijwilligers hebben vele duizenden mensen uit Velp en wijde omgeving kunnen genieten van een gezellige Koningsdag. Het leek wel of er nog meer mensen waren dan afgelopen jaren.

Een kleine greep uit de diverse activiteiten:

Het was goed druk bij de Aubade, waar vanaf 9.30 uur Harmonie Unisono zat te spelen en waar koffie, limonade en soesjes werden uitgedeeld door Scouting de Velpsche Woudloopers. Daarna gingen veel kinderen straattekenen op de Hoofdstraat. Dit jaar deden veel kinderen mee aan de Kinderspelen op het Burgemeester Brandtplein. Topdrukte dus voor de leden van scouting De Markesteengroep die de spellen begeleidden. Leden van studentenvereniging Arboricultura van Hogeschool Van Hall-Larenstein verzorgden een gezellig terras. Ook was er weer de populaire kleedjesmarkt voor kinderen.

Van de deelnemers aan de Koningsmarkt op de Rozendaalselaan en Burgemeester Brandtlaan (meer dan 200 kramen) kwam het overgrote deel uit Velp en omliggende dorpen. De dag verliep zonder noemenswaardige problemen en de sfeer was gemoedelijk. Ook het Villaparkconcert werd weer goed bezocht. Er was muziek, er waren prachtig opgepoetste Oldtimers te zien en in de vijver voeren radiografisch bestuurbare boten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen