11 mei Repair Café Dieren

Foto:

DIEREN – Zaterdag 11 mei is het weer zo ver, het Repair Café Dieren is weer te bezoeken in MFC De Oase aan het Ericaplein.

Repair Café Dieren is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Alleen spullen die u onder uw arm kunt meenemen komen in aanmerking (maar wél fietsen en rollators). Ook zijn er deskundige vrijwilligers aanwezig, met kennis en vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee aan de bar (zelf betalen aub).

Er zijn honderden Repair Cafés in Nederland en België, allemaal met hetzelfde doel: spullen repareren om langer te kunnen gebruiken. Verminder de afvalberg en leef duurzamer.

Informatie

  • Wanneer: zaterdag 11 mei 2024 van 14 tot 16 uur
  • Waar: De Oase, Ericaplein 1, Dieren
  • Contact: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen