Expositie 9-12 mei 2024 bij Atelier Creso te Velp

Foto: Atelier Creso

VELP – Van donderdag 9 mei (Hemelvaartdag) tot en met zondag 12 mei van 11.00 tot 17.00 uur zet Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 in Velp haar deuren wijd open voor de gratis te bezoeken expositie van tekeningen en schilderijen die beginnende en zeer gevorderde vrijetijdskunstenaars hebben gemaakt in allerhande technieken.

Het tentoonstellingsthema is dit jaar “Blauw” en Creso verheugt zich weer op vele regionale bezoekers uit de Gemeente Rheden en daarbuiten. Wat doet de kleur blauw met jou en hoe zet je het om tot een werkstuk? Verbeelding van dit mooie thema in tekeningen en schilderijen zie je bij Atelier Creso!

Het team van gespecialiseerde teken- en schilderdocenten van het atelier staat bezoekers graag te woord over alle creatieve cursussen die Creso geeft, waaronder van de kindercursus en de Jeugd Academie voor jongeren tot 18 jaar. Kortom, deze open dagen expositie is mooi om te zien voor alle leeftijden en de toegang is gratis!

Informatie

  • Open Expo Dagen: donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei 2024
  • Open van 11.00 tot 17.00 uur – toegang gratis
  • Stichting Atelier Creso
  • Schoolstraat 12  – 6882 NS  VELP
  • www.ateliercreso.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen