Ouderenarts Ester Bertholet zoekt ouderen uit om met haar mee te denken

Foto: Ester Bertholet

VELP/ARNHEM – Ouderenarts Ester Bertholet nodigt ouderen uit om met haar mee te denken. Ester heeft in 2011 een praktijk ouderengeneeskunde in Velp opgezet, met later dependances in Arnhem. Daarnaast heeft zij samen met collega’s ontmoetingscentrum Ons Raadhuis gesticht en zowel het Behandelpaspoort als een boek geschreven samen met ouderen.

Zij overweegt nu om een ‘ouderenkring’ rondom haar praktijk ouderengeneeskunde op te zetten; een groep ouderen die een aantal keren per jaar met haar meedenken over inhoudelijke onderwerpen zoals ‘eenzaamheid’ of ‘triage’ maar ook over meer organisatorische vraagstukken.

Om te onderzoeken of dit een goed idee is, organiseert zij drie bijeenkomsten:

  • Op woensdagavond 22 mei in boekhandel Het Colofon in Arnhem
  • Op dinsdagavond 28 mei in boekhandel Jansen & de Feijter in Velp
  • Op woensdagavond 29 mei in het paviljoen naast het Bruishuis in Malburgen (Akkerwindestraat 1)

Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur. Presentatie en gesprek van 19.30 tot 21.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Fijn als u zich inschrijft via [email protected], dan hebben ze een idee hoeveel stoelen ze klaar moeten zetten. Maar u mag ook altijd spontaan komen binnenlopen!

“Komt u meedenken? Het is volledig vrijblijvend. Ik kan uw hulp goed gebruiken!” aldus Ester Bertholet

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen