Benefietconcert voor de nieuwe glas-in-lood ramen Kerk Emmastraat Velp

Foto: Theo Verbaal

VELP – Het Ontmoetingskoor organiseert op 24 mei 2024 een benefietconcert waarvan de opbrengst bestemd is voor de nieuwe glas-in-lood ramen van het Stiltecentrum van de R.K. Onze Lieve Vrouwe Visitatiekerk. (Emmastraat 18)  Een uniek concert met een gevarieerd programma van koorzang met orgel en/of harp.

Ster van de avond is Harpiste Marianne Hofman (Arnhem, 1995)

Vanaf haar veertiende kreeg zij les in de jong talent klas van het ArtEZ conservatorium in Arnhem en de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.  Daarna heeft ze in Gent haar Bachelor en ‘Master of Arts’ diploma gehaald, waarna in 2021 heeft Marianne aan de ‘Universität der Kunsten’ in Berlijn haar ‘Master Orchesterinstrumente’ summa cum laude afgesloten.

De entree is gratis, maar na afloop wordt er een collecte gehouden voor de nieuwe ramen. Aanvang concert: 19:30 uur. Deze 3 ramen zijn gemaakt door glaskunstenaar Theo Verbaal, die eerder ramen maakte voor de doopkapel en de Mariakapel.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen