Hollands Glorie, een zomers concert, bij Kasteel Biljoen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Harmonieorkest Unisono en De Rosendaalsche Kapel presenteren gezamenlijk een zomers concert met het thema Hollands Glorie. Op zaterdag 15 juni 2024 barst het muzikale feest los om 14:30 uur bij kasteel Biljoen.

Met ondersteuning van vocaal ensemble Afternoon Delight wordt een programma gebracht waarin muziek van Nederlandse bodem passeert waaronder het nostalgische Het Dorp van Wim Sonneveld, een feestelijke Guus Meeuwis medley, het prachtige Rollercoaster van Danny Vera en Zoutelande van Bløf. Ook zanger Wim Heerink zal een deel van het programma uitvoeren.

Tijdens een 1,5 uur durende muzikale show laten zij u zien en horen hoe de blaasmuziek in Velp en Rozendaal leeft.

Daarnaast geeft dit concert u een unieke kans om achter de poorten van het kasteel te komen en van haar schoonheid te genieten. En dat onder het genot van dit concert!

Komt u ook luisteren, meezingen en wie weet ook wel meedansen? Toegang is gratis, dankzij lokale sponsoren!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen