Concert “OOST WEST, VELP BEST” een muzikale wereldreis in De Oude Jan

Foto: Vocare kleinkoor Arnhem

VELP-  Op zondag 16 juni 2024 zingt kleinkoor Vocare in de Oude Jan. Tijdens dit concert “OOST WEST, VELP BEST” maakt u als luisteraar een muzikale wereldreis. En u komt ook weer veilig thuis, in Velp.

Een greep uit het programma dat Vocare ten gehore zal brengen: het vrome Marialied van de Estse componist Arvo Pärt, Bogoróditse Djévo, een Noors wiegelied van Gunnar Eriksson, een tweetal volkse liederen uit het Frankrijk van de 16e eeuw, een eigentijdse ode aan de Schotse dageraad van James Macmillan, maar ook de zonsondergang: ‘Dis die son wat nou verdwijn’ uit Die Donker van de Zuid-Afrikaanse componist Christopher Torr. Verder klinken er Amerikaanse gospelsongs, Engelse romantische liederen en een Deense natuurbeschrijving vol melancholie.

“OOST WEST, VELP BEST” vormt de seizoensafsluiting van een kleine reeks concerten in de kerken van Ellecom, Rheden en Velp.

Het kleinkoor Vocare staat goed bekend in de wijde regio rondom Arnhem. De dirigent is Henk Gunneman. Vocare telt momenteel 20 leden maar zal binnenkort uitbreiden naar 24. Momenteel kunnen ze voor elke stemgroep versterking gebruiken. Interesse? Laat het weten via [email protected]

OOST WEST, VELP BEST

  • Uitvoerders: Arnhems kleinkoor Vocare
  • Dirigent: Henk Gunneman
  • Plaats: De Oude Jan, Kerkstraat 56 in Velp
  • Datum: Zondagmiddag 16 juni 2024
  • Aanvang: 15:30 uur
  • Entree: € 12,50

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen