Giga Kangoeroe Klupdag van Sios ’61: Een Groot Succes

VELP Zaterdag 25 mei was een bijzondere dag voor korfbalvereniging Sios ’61. De vereniging organiseerde een Giga Kangoeroe Klupdag aan de Rietganssingel 117 in Velp, waar meer dan 50 kinderen van 3 tot 8 jaar zich hadden aangemeld voor een ochtend vol sport en spel.

Activiteiten en Spelletjes

Bij aankomst ontvingen de kinderen een stempelkaart waarmee ze aan alle activiteiten konden deelnemen. Er waren diverse spelletjes zoals blikgooien, een bal in de korf gooien, parachutes schieten en spelen op het multiplay springkussen. Daarnaast konden de kinderen kleurplaten inkleuren aan een tafel en genieten van heerlijke poffertjes en drankjes. Een kangoeroe mascotte zorgde voor extra vrolijkheid en hield alles nauwlettend in de gaten.

Sportieve Ochtend

De activiteiten vonden plaats van 10:00 tot 12:00 uur op het buitenveld van Sios ’61, naast de kantine. Dankzij de Ik Buurtmee-cheques was deelname geheel gratis, wat bijdroeg aan de grote opkomst. Het voortreffelijke weer zorgde ervoor dat de ochtend nog geslaagder was.

Meer Informatie

Voor meer informatie over Sios ’61 en toekomstige evenementen kunt u terecht op de website www.sios61.nl of contact opnemen via [email protected].

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen