Geslaagd Oranjefeest in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN In het weekend van 24 en 25 mei organiseerde de Oranjestichting Laag-Soeren haar jaarlijkse Oranjefeest. De festiviteiten begonnen op vrijdagavond in de grote feesttent op het weiland aan de Jut van Breukelerwaardlaan-Rozesteinweg.

Ondanks de hevige regen en het afgelasten van het ringsteken, vermaakte DJ Riva Soull de vele bezoekers, gevolgd door een spectaculair optreden van Billy Dans om 22:00 uur. De feestgangers genoten volop en de sfeer zat er goed in.

Vrij Thema Optocht en Kinderactiviteiten

Op zaterdag 25 mei ging het feest verder met een prachtige optocht door het dorp. Dit jaar had de optocht een vrij thema, wat resulteerde in diverse fraai versierde praalwagens en bijbehorende loopgroepen die door de straten van Laag-Soeren trokken. Dorpswethouder Paul Hofman van de gemeente Rheden opende de optocht om 11:00 uur, na een welkomstwoord van de voorzitter van de Oranjestichting en het spelen van het Wilhelmus door muziekvereniging Sempre Crescendo.

Traditionele Activiteiten en Feestavond

Na de optocht eindigden de festiviteiten op het weiland, waar om 13:30 uur het vogelschieten en het beroemde vogelknuppelen plaatsvonden. Er waren ook diverse activiteiten voor kinderen, waardoor er voor iedereen iets te beleven viel. De dag werd afgesloten met een feestavond in de grote tent, waar DJ Hamer tot in de late uurtjes zorgde voor muziek en dans.

Een Zeer Geslaagd Evenement

Het Oranjefeest in Laag-Soeren was wederom een groot succes. Dankzij de inzet van de Oranjestichting en de enthousiaste deelname van de dorpsbewoners werd het een onvergetelijk weekend.

Voor meer informatie kunt u terecht op oranjestichtinglaagsoeren.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen