Informatieve Imkermarkt in Velp

VELP Zaterdag 25 mei organiseerde de Imkersvereniging Velp-Arnhem voor het eerst een informatiemarkt bij de Grote Kerk in de Kerkstraat in Velp. Dit evenement bood een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met imkers en alles wat het bijenhouden inhoudt.

Verken de Wondere Wereld van Bijen

Voor de Grote Kerk stonden diverse kramen opgesteld waar bezoekers meer te weten konden komen over de fascinerende wereld van bijen. Er was volop gelegenheid om vragen te stellen over verschillende bijensoorten en het imkervak. Bezoekers konden ook hun kennis testen of in gesprek gaan met de Stichting Vitale Biotopen. Daarnaast waren er boeken over bijen te koop en konden bezoekers genieten van verschillende potjes zelfgemaakte honing.

Activiteiten en Aanbod

De markt, die van 10:00 tot 13:30 uur te bezoeken was, trok veel geïnteresseerden. De combinatie van informatieve gesprekken, kennistests en de mogelijkheid om honing en boeken te kopen, zorgde voor een succesvolle en leerzame ochtend.

De Imkersvereniging Velp-Arnhem kijkt terug op een geslaagd evenement en hoopt hiermee de kennis en het bewustzijn rondom bijen en het belang van imkeren te hebben vergroot.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen