Speelotheek ‘het Kasteel’ in de Elleboog Velp

31 mei , 17:27 Nieuws
speelotheek velp
Speelotheek Velp
VELP - 29 mei was de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Speelotheek ‘het Kasteel’ in de Elleboog. De nieuwe voorzitter Anita Matser werd aangesteld, de leden konden hun behoeftes en ervaringen kenbaar maken en er werd vooruitgeblikt op het 30-jarige jubileumjaar waar ze het komende jaar extra aandacht aan zullen geven.

Speelotheek ‘het Kasteel’, voor jonge kinderen en (groot)ouders

De Speelotheek leent spelmaterialen uit aan leden: kinderen van 0-8 jaar en hun (groot)ouders kunnen hier speelgoed, spelletjes of spullen voor bijvoorbeeld een feestje lenen en thuis uitproberen.
Kinderen proberen zelf iets nieuws, dat is leuk en leerzaam. Varieer de speelkansen van je kind en verken de mogelijkheden. Ontdek spelend samen de wereld. Bevalt het geleende speelgoed? Dan kun je het uitleentermijn verlengen of later nogmaals lenen.
Het aanbod is veelzijdig en voor verschillende leeftijden. Een mooie en laagdrempelige manier om nieuwe spellen te ontdekken, leren om iets delen zonder te bezitten. En dat voor minder geld! Contributie voor lidmaatschap € 5,00 per kalenderjaar.
Wil je het speelgoed eens ervaren maar nog geen abonnement afsluiten, word dan lid van de vereniging en probeer voor 3 euro per artikel het spelmateriaal/speelgoed twee weken uit. (max.3 artikelen)

Abonnementen

  • Abonnement 1 kost € 20,00 per jaar. Hiermee kunt u één artikel tegelijk lenen.
  • Abonnement 2 kost € 25,00 per jaar. Hiermee kunt u twee artikelen tegelijk lenen.
  • Abonnement 3 kost € 30,00 per jaar. Hiermee kunt u drie artikelen tegelijk lenen.
  • De Gelrepas kan ook gebruikt worden voor een abonnement naar keuze

Bezoek aan de Speelotheek is meteen een verrassingsuitje voor je kind.

Uitleenadres: Nieuw Schoonoord 2 Velp, bereikbaar via de achteringang, vanaf de Hoofdstraat. Met volop parkeergelegenheid. De openingstijden; op woensdag in elke oneven week van 14.30 tot 16.30 uur. Meer info: [email protected]
Nieuwe voorzitter Anita Matser rechts op de foto
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
speelotheek het kasteel