Schrijftafel over het thema Tijd

jun 10 , 11:09 Nieuws
notebook 2984108 1920 1
VELP - Woensdag 19 juni organiseert Hartschrift weer een schrijftafel aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Ze schrijven dit keer over het thema Tijd.
Heb je soms ook het gevoel dat de tijd vliegt en door je vingers glipt? Wat zou je doen als je oneindig veel tijd had? Aan de schrijftafel ontdek je wat dit onderwerp voor jou betekent én wat het oplevert als je de tijd neemt om er bij stil te staan. Creatieve schrijfopdrachten inspireren en helpen je om dit te ontdekken.
Goed of mooi schrijven, daar draait het niet om aan de schrijftafels van Hartschrift. Het gaat er vooral om je pen je eigen verhaal te laten vertellen. Schrijfervaring is niet nodig. Zin in schrijven is natuurlijk meegenomen.
De schrijftafel is van 9.30 – 11.30 uur. Tussendoor is er een pauze met koffie, thee en iets lekkers. Graag vooraf aanmelden via [email protected] . Op www.hartschrift.nl vind je meer informatie.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.