VrijMi Bosbad op de Veluwe

Foto: Veluwecoach Helene Baarda

DIEREN – Je kunt natuurlijk kiezen voor een vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) om lekker het weekend te beginnen. Wil je echt ontspannen aan het einde van een pittige werkweek geef je dan op voor het Vrij-Mi-Bosbad.

Je kent vast wel dat ontspannen en vrolijke gevoel na een wandeling. Een bosbad wandeling versterkt die beleving door de verbinding met jezelf en de natuur. Tijdens deze 2,5 uur durende vertragende sessie open je jouw zintuigen voor het bos. We doen op mindfulness gebaseerde oefeningen samen met de natuurlijke omgeving. En we proeven, ruiken, luisteren en kijken wat de natuur ons wil zeggen en verstillen. Door het tempo te verlagen kom je meer in het hier en nu, en kan je een diepe ontspanning ervaren. Een heerlijk moment van rust in ons drukke bestaan.

Bosbaden, ook wel Shinrin-yoku genoemd, is een Japanse methode waarbij je je onderdompelt in de natuur en al je zintuigen gebruikt om de omgeving op een intense manier waar te nemen. Je zult merken dat je na een bosbad sessie ontspannen en opgeladen naar huis gaat. Kom weer thuis bij jezelf in de natuur. Gun het jezelf, of doe dit iemand anders cadeau, en meld je aan.

Liever wat creatiever aan de slag in het bos? Check de agenda voor Bos-Expressie.

Praktische info

  • Datum: vrijdag 28 juni 2024
  • Tijd: 14.30 -17.00 uur
  • Locatie: Start vanaf de parkeerplaats van Veluwse Poort, Admiraal Helfrichlaan 89 te Dieren.
  • Aantal deelnemers: Minimaal 5, maximaal 10.
  • Overige informatie: ontvangt u bij aanmelding van interesse.
  • Aanmelden: kan tot 3 dagen tevoren via [email protected] of een appje naar Helene: 06-22678946

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen