Feestelijke prijsuitreiking Straattekenwedstrijd Koningsdag Velp

Foto: Velp voor Oranje

VELP – Op de Overtuin in Velp was het zaterdag 1 juni groot feest. Vijftien prijswinnaars van de Straattekenwedstrijd op Koningsdag in Velp werden feestelijk ontvangen in IJssalon La Farfalla om de officiële prijsuitreiking mee te maken. De hele familie was welkom voor dit feestelijke moment.

Naomi Pronk van Velp voor Oranje verwelkomde de kinderen en bedankte ze voor de prachtige tekeningen die ze hebben gemaakt. De Hoofdstraat werd op 27 april helemaal opgefleurd met kleurige afbeeldingen van koetsen, bloemen, zonnetjes en vlaggen. Natuurlijk werden er ook portretten getekend van de jarige Koning en van Koningin Máxima. De juryleden Mary Heersink, John en Irene Bosnak en Anita Christant hadden de lastige taak om de 15 mooiste tekeningen uit te kiezen.  Velp voor Oranje-bestuurslid Anneke Beumer zocht voor ieder kind een leuk en passend cadeau uit dat zaterdag officieel aan de winnaars en winnaressen werd uitgereikt door jurylid /onderwijzeres Anita Christant.

De prijzen waren voor:

  • Categorie t/m 3 jaar: 1. Janne; 2. James; 3. Bree.
  • 4/5 jaar: 1. Jonas; 2. Finch; 3. Emme.
  • 6/7 jaar: 1. Lars; 2. Silvester; 3. Vive.
  • 8/9 jaar: 1. Teun; 2. Raffaela; 3. Delayla.
  • 10/12 jaar: Florentijn en Merlijn; 2. Maria; 3. Femke.

Gratis ijsjes

Na afloop trakteerde Velp voor Oranje alle aanwezigen op een ijsje. En toen leek het wel weer een beetje “Koningsdag” op De Overtuin. De prijswinnaars waren blij met hun prijzen en ouders en kinderen genoten op het terras van de zon en de heerlijke ijsjes.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen