210 jaar lidmaatschap bij de Rosendaalsche Kapel

06 jan , 13:15 Nieuws
210 jaar lidmaatschap koninklijke rozendaalsche kapel
VELP/ROZENDAAL – Donderdag 4 januari opende de Koninklijke Rosendaalsche Kapel het jaar tijdens haar traditionele nieuwjaarsreceptie in de Torckschool.
Na een korte repetitie om de start van 2024 muzikaal in te luiden, was het tijd voor gezelligheid, hapjes en drankjes. Wat deze avond pas echt feestelijk maakte, was de huldiging van 4 jubilarissen, bij elkaar maar liefst 210 jaar lidmaatschap!
Op de foto, van links naar rechts, Jan Maassen van den Brink, Henk Bos, Aad Mekkink en Peter Mekkink, respectievelijk 25, 65, 60 en 60 jaar. De laatste drie zijn begonnen in de periode eind jaren vijftig, begin jaren zestig, met repetities in het koetshuis van Kasteel Rosendael toen de baron daar nog woonde. Alle vier de jubilarissen zijn nog actief lid en muzikant bij de muziekvereniging.
De voorzitter, Jeroen Weijers, sprak alle jubilarissen toe en dankte hen voor de jarenlange actieve inzet voor de vereniging. Daarna sprak ook de burgemeester van Rozendaal, Esther Weststeijn, de jubilarissen toe: “Het zijn leden en vrijwilligers, zoals u, die de schouders zetten onder wat nodig is voor de gemeenschap. Dat doet u met elkaar, voor elkaar én voor anderen. En dat al vele jaren! Dank daarvoor.”
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.