Zomeroptreden Koor van Plezier in de Oude Jan Velp

Foto:

VELP – Traditiegetrouw zal er ook dit jaar weer een zomeroptreden van het Velpse Koor van Plezier zijn. Op zondag 23 juni kan ieder die van koormuziek houdt terecht in het sfeervolle, twaalfde-eeuws kerkje de Oude Jan.

Het koor, dat onder leiding staat van dirigent/zanger Hans Scholing, is samengesteld uit enthousiaste amateurzangers en -zangeressen. De muzikale begeleiding deze avond is in handen van pianiste Henrietta Currie. Peter Berns speelt op zijn viool.

Tweemaal per jaar verzorgt het koor een optreden voor publiek: in de kerstperiode en in de zomer.

Het zomerprogramma bestaat uit een selectie van enkele bekende en minder bekende liederen passend bij dit jaargetijde. Een Duits, Frans en Engels repertoire. Ook enkele solisten zullen te beluisteren zijn. De samenzang met het publiek wordt zeker niet vergeten. Het belooft een prachtig, afwisselend optreden te worden, waarna alle bezoekers worden uitgenodigd samen met de koorleden en musici het glas te heffen op een mooie, muzikale zomer.

De toegang voor dit optreden is vrij, ook de drankjes worden aangeboden. In plaats daarvan zal aan het eind van het concert een collecte worden gehouden om de kosten van deze avond te dekken.

Kerkje de Oude Jan gaat op 23 juni 2024 open om 19.00 uur. Aanvang concert: 19.30 uur

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen