Veel activiteiten op de Dierense Dwaze Dag 2024

Foto: Centrum Dieren

DIEREN – Op zaterdag 29 juni 2024 vindt de Dierense Dwaze Dag plaats op en rond het Callunaplein. Ondernemers, verenigingen, de jeugd en particulieren zorgen ervoor dat het een dag vol vertier voor het hele gezin wordt. Extra fijn voor hen is het dan ook dat de Wilhelminaweg die dag weer open is voor verkeer, de winkels aan de Wilhelminaweg en het winkelcentrum daardoor beter bereikbaar is.

“Het wordt een dag vol plezier met een braderie, kleedjesmarkt, ruimte voor verenigingen om zich te presenteren en activiteiten voor de kleinsten onder ons.“, aldus centrummanager Ben Denekamp. “Juist de ondernemers kunnen deze dag goed gebruiken. Ze merkten de afgelopen periode de winkels aan de Wilhelminaweg en het winkelcentrum niet vanaf de Wilhelminaweg te bereiken was en hopen dus ook dat inwoners uit Dieren en regio die zaterdag massaal komen genieten van alles dat het winkelcentrum te bieden heeft.”.

Naast de activiteiten zijn er gedurende de dag diverse optredens en komt er een levensgroot schaakbord. Ook de winkeliers aan de Wilhelminaweg (de boulevard) zorgen voor wat leuke gezellige items, zoals een terras met koffie en thee, een springkussen en diverse kramen met lekkernijen.

Dorpswethouder Dorus Klomberg vult aan: “De herinrichting van de Oranjebuurt in Dieren zorgt, zoals altijd bij werkzaamheden, voor hinder en ongemak. Voor buurtbewoners, en in dit geval ook voor ondernemers die vanwege de afsluiting van de Wilhelminaweg niet vanuit alle richtingen goed te bereiken waren. Ik ben blij dat de werkzaamheden aan de Wilhelminaweg zijn beëindigd en ik hoop dan ook dat velen de weg naar het centrum weten te vinden tijdens de Dierense Dwaze Dag.”.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen