Geef u kapotte spullen een 2e kans en kom naar Repair Café Velp

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

VELP – Op zaterdag 22 juni van 14.00 uur tot 15.45 uur bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Velp in Buurthuis De Poort.

Hier krijgen defecte spullen een tweede kans voor een nieuw leven want weggooien kan altijd nog. Iedereen met defecte spullen kan langskomen om deze samen met de reparateurs weer aan de praat te krijgen alles wat onder de arm meegenomen kan worden van wekker tot mixer van heggenschaar tot stofzuiger en van koffiemolen tot haardroger maar geen tv’s, magnetrons of apparaten op krachtstroom. Ook kunt u klein naaiwerk en kleine fietsreparaties aanbieden.

Er is nu ook een vrijwilliger met verstand van moderne elektronica zoals computers, tablets en mobiele telefoons dus ook met deze apparaten en hulpvragen over bijvoorbeeld het installeren van een app kunt u terecht bij het Repair Café.

Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom maar eventuele materiaalkosten zijn voor eigen rekening.

Mocht u het ook leuk vinden om 1 x per maand de medemens te helpen kom dan rustig even langs om de sfeer te proeven en kennis te maken de enthousiaste vrijwilligers die dan aanwezig zijn. Het is er altijd zeer gezellig, de organisatie ziet u graag in Buurthuis De Poort.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen