Concert van Koninklijke Rosendaalsche Kapel en Harmonie Unisono Velp bij kasteel Biljoen

VELP – Zaterdag 15 juni 2024 was er een mooi zomerconcert van Koninklijke Rosendaalsche Kapel en Harmonie Unisono Velp bij kasteel Biljoen in samenwerking met vocaal ensemble Afternoon Delight en zanger Wim Heerink en bassist Ap de Swart.

Nadat de organisatie alle bezoekers van harte welkom had geheten en in het bijzonder burgemeester Ester Weststeijn en wethouder Tineke van der Pas van Rozendaal en wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden gaf hij het woord aan Marnix Heersink bewoner van kasteel Biljoen.

“Ik ben blij verrast u in zo’n grote getale te mogen begroeten op deze bijzondere muzikale middag die de orkesten zo samen voor u gaan brengen, ze zullen u een geweldige middag geven, ik wens iedereen veel plezier.”

Het zomerconcert onder de naam ‘Hollands Glorie’ ging om 14.30 uur van start met Ode aan het Nederlied, het gezamenlijke orkest stond afwisselend onder leiding van dirigent Willy Beugel van Het Rosendaalsche Kapel en dirigent Vincent Bergervoet van Unisono, en brachten nummers zoals: Zoutelande van Blof, Het Dorp van Wim Sonneveld en de prachtige medley van Radio Oranje, de feestelijke Guus Meeuwis medley, het prachtige Rollercoaster van Danny Vera en een medley van Normaal, kortom een mix van Nederlandse bodem.

Het concert dat gratis te bezoeken was dankzij 10 lokale sponsoren werd rond 16.45 uur afgesloten onder een geweldig applaus door meer dan 240 bezoekers.

Klik op de foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen