‘Concert at the Park’ editie 2024 in Carolinapark Dieren

Foto: Aart van Raalte

DIEREN – ‘Concert at the Park’, een muzikale vakantiereis met DHO door Europa. Je hebt het ongetwijfeld wel eens meegemaakt….je hoort een liedje op de radio en wordt meteen meegenomen op die mooie vakantiereis naar……….Zondagmiddag 30 juni neemt het Dierens Harmonie Orkest je mee op reis door Europa in het prachtige Carolinapark.

Neem plaats op het gezellige terras van de Oranjerie of vind een lekker plekje op het gras in het park onder de verkoelende bomen (tip: neem een kleedje mee). Geniet in de ongedwongen sfeer van het 40 koppige Dierens Harmonie Orkest en elkaar. Een leuke onderbreking van de zondagmiddag wandeling.

Het geheel staat onder leiding van Geert-Jan Dijkerman.

Ben je enthousiast geworden en wil je één van de mooie instrumenten bij het harmonieorkest leren bespelen? Kom eens kijken op een repetitieavond. En een bijkomend voordeel is dat een instrument bespelen goed is voor de gezondheid van iedereen, of je nu 8 jaar bent of 80.

Het op latere leeftijd leren bespelen van een muziekinstrument is ook zeker goed mogelijk! Zowel beginners, herintreders en gevorderde muzikanten zijn dus van harte welkom om zich te laten informeren.

Na de zomervakantie repeteert DHO iedere donderdagavond tussen 19.00 en 19.45 uur (Opleidingsorkest) en tussen 20.00 uur en 22.00 uur (Harmonieorkest) in Multifunctioneel centrum De Oase, Ericaplein 1. Kijk voor nadere informatie op: https://dhodieren.nl/ of stuur bij vragen een mail naar de secretaris van DHO: [email protected]

Let op, het openluchtconcert gaat alleen door bij goed weer!

  • Locatie: Carolinapark nabij Oranjerie Dieren. Adres: Hogestraat 9a, 6953 AN Dieren.
  • Aanvang concert: 14.00 uur (tot ongeveer 16.00 uur).
  • Entree: vrij toegang

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen