Domein Hof te Dieren, wijngaard viert haar 20-jarig bestaan

Foto: Domein Hof te Dieren

DIEREN – Domein Hof te Dieren bestaat 20 jaar. Dit wordt op zaterdag 29 juni 2024 gevierd met een Wijncabaret op de wijngaard. Een muzikaal onthaal, met Wijnproeverij door wijnboeren Youp en Riet Cretier, zorgt voor een geweldig leuke en lekkere middag genieten.

Het trio “De Aimabele Schoften” staat deze middag met hun Wijncabaret midden in de wijngaard. Wat denk je van liedjes over wijn, wijngaarden, wijnproeven, de glasbak, Frankrijk, wijncursussen, Rosé en Franse meisjes? Dat kom je allemaal te weten in de hilarische performance die deze drie-mans formatie ten gehore gaat brengen.

Twee uur lang (uitloop is mogelijk) muzikaal vermaak met een wijnproeverij met minimaal vier soorten Dierense wijn, stokbrood, kruidenboter en olijven. Èn korting op je aankoop van de wijnen.

Welkom op het jubileumfeest bij Domein Hof te Dieren

Domein Hof te Dieren, Wijngaard

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen