Wekelijkse kerkmarkt Ontmoetingskerk gaat weer van start

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Net als afgelopen jaar wordt er in de zomerperiode weer de wekelijkse kerkmarkt georganiseerd in de Ontmoetingskerk te Dieren. De eerste markt start op vrijdag 12 juli en is vervolgens iedere vrijdag t/m 13 september van 10.00 – 11.30 uur aan de Admiraal Helfrichlaan te Dieren. Bij slecht weer is de markt in de kerk te bezoeken.

De artikelen worden aangeboden door zowel gemeenteleden van de kerk als omwonenden en andere belangstellenden die de markt een warm hart toedragen. Heeft u een moestuin en kunt u niet alles zelf gebruiken? De organisatie is er erg blij mee. Wilt u iets doneren dan kan dit iedere week op de vrijdag dat de markt wordt gehouden om 9.30 uur bij de Ontmoetingskerk.

De organisatie hoopt op een mooie opbrengst van groente, fruit, jam, plantenstekken etc. en producten van de Bronkhorster molen. Er is ruime gelegenheid om gezellig een kopje koffie of thee met iets lekkers te gebruiken. De werkgroep Kerk in Actie die deze markten organiseert wil duurzaamheid, zorg om de aarde/het milieu op deze manier onder de aandacht brengen en iedereen stimuleren om zorgvuldig om te gaan met het bewerken van en de opbrengst van de aarde op een milieuvriendelijke manier.

De opbrengst van deze markten is deze keer bestemd voor het project dat dit jaar wordt gesteund door Kerk in Actie te weten voor Jeugddorp De Glind, een plek waar uit huis geplaatste, kwetsbare kinderen en jongeren liefdevol worden opgevangen en begeleid.

Komt u naar de markt dan kunt u gelijk een kijkje nemen bij de Stiltetuin en het Labyrint. Voor meer informatie: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen