Inloopspreekuur Leerwerkloket bij de Zoomerij in Dieren

Foto:

DIEREN – Vraag jij je weleens af of je nog wel op de juiste werkplek zit? Hoe je kan blijven ontwikkelen? Welke baan bij jou past? Zijn dit vragen waar jij een antwoord op zoekt en kom je er zelf niet helemaal uit? Kom dan naar het Leerwerkloket!

Het Leerwerkloket is dé plek waar iedereen terecht kan voor vragen over leren en/of werken. Zij geven kosteloos en deskundig advies. Ze staan voor je klaar om je te helpen en wijzen je de weg.

Elke tweede maandag van de maand wordt er tussen 13.30 en 17.00 uur een inloopspreekuur bij De Zoomerij in Dieren (bibliotheek) gehouden. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op maandag 8 juli. Tijdens dit inloopspreekuur kan je vrijblijvend praten met onze loopbaanadviseur Maaike Rekers. Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnenlopen. Als je liever een afspraak wilt maken voor een ander moment, kan dat ook. Ga dan naar de volgende website: www.middengelderland.leerwerkloket.nl en vul het contactformulier in.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen