Feestelijke familievoorstellingen in openluchttheater De Pinkenberg

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ROZENDAAL – Van woensdag 10 juli tot en met 14 augustus vinden er wekelijks familievoorstellingen plaats in openluchttheater De Pinkenberg. Op het programma staan onder andere een voorstelling van Dirk Scheele, een moderne versie van Roodkapje van Het Kleine Theater en circusoptredens van De Circusbroers en Circus Lorelly. De familievoorstellingen starten elke woensdagmiddag om 14.00 uur.

Kaarten kosten € 8,00 in de voorverkoop en € 10,00 aan de deur. Heb je een Jeugdland Vakantiepaspoort? Dan betaal je € 5,00 voor een ticket.

Woensdag 10 juli – Op reis met Dirk Scheele

Maak een reis om de wereld in een dag met Dirks vrolijke, muzikale familievoorstelling. Waan je in verre oorden met liedjes als Hoge bergen, verre landen en Op het strand. Samen met Dirks maatje Japie het Apie reizen we af naar de jungle, waar we gaan lopen als een beer en gaan sluipen als een tijger.

Woensdag 17 juli – De Circusbroers

De Circusbroers is een echte familievoorstelling. Een opeenvolging van spetterende circusacts, die in rap tempo worden uitgevoerd. Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten, maar boven alles dubbel liggen van het lachen.

Woensdag 24 juli – Roodkapje

Voorstelling van Het Kleine Theater over Roodkapje, die het na 388 jaar ineens beu is. Ze besluit het helemaal anders te doen. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze komt erachter dat ze de wolf meer mist dan gedacht. Leuk sprookje met een twist voor jong én oud.

Woensdag 31 juli – Altijd Onderweg

Muziektheater voor het hele gezin van het gezelschap Canti Vaganti. Een Italiaanse minstreel heeft genoeg van het dwalende leven als artiest. Hij wil normaal zijn. Zijn innerlijke stem herinnert hem aan al het moois wat hij tot nu heeft meegemaakt en helpt hem inzien waar zijn echte passie ligt.

Woensdag 7 augustus – Circus Lorelly

Aan het hoofd van Circus Lorelly staan de jonge ondernemers Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Vanaf kinds af aan zijn zij gek van het circus en alles wat daarmee te maken heeft. Na een tijd bij verschillende circussen te hebben meegewerkt vonden de twee mannen het tijd om zelf een voorstelling op poten te zetten.

Woensdag 14 augustus – Hebbes

Woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Over dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten. Over het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát. En dat het leek alsof je iets beet had, maar dat het toch door je vingers is geglipt.

Meer informatie en tickets

Bekijk voor meer informatie de website van het openluchttheater De Pinkenberg www.depinkenberg.nl. Tickets zijn te koop via de website of via een van de vestigingen van de Zoomerij.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen