Dierens Harmonie Orkest nam het publiek mee op een muzikale Europatour

DIEREN – Op zondagmiddag 30 juni gaf het Dierens Harmonie Orkest (DHO) haar jaarlijkse ‘Concert at the Park’ in het Carolinapark aan de Hogeweg in Dieren. Dit jaar nam het orkest het publiek mee op een muzikale Europa tour.

De middag begon met een optreden van het jeugdorkest, waarna het veertigkoppige Dierense Harmonie Orkest onder leiding van Geert-Jan Dijkerman het overnam. Het orkest speelde nummers zoals “Amparito Roca”, “Dance Party”, “80er Kult Tour-medley”, “Morricone-medley”, “Une Belle Histoire”, “Highland Cathedral” en “Fandango Fantasy”.

Zo’n 110 muziekliefhebbers genoten van het gevarieerde programma, terwijl zij zich tegoed deden aan hapjes en drankjes geserveerd vanuit de “Oranjerie op wielen”, een nieuwe aanwinst van de Oranjerie.

Tijdens het concert deed het orkest een oproep voor nieuwe leden. Zowel leerlingen als herintreders en gevorderde muzikanten zijn van harte welkom. Belangstellenden kunnen na de zomervakantie een repetitie bijwonen. Het DHO repeteert iedere donderdagavond van 19.00 tot 19.45 uur (opleidingsorkest) en van 20.00 tot 22.00 uur (harmonieorkest) in Multifunctioneel Centrum De Oase, Ericaplein 1 in Dieren.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website http://dhodieren.nl of contact opnemen via [email protected].

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen