Succesvol optreden van de Isseltaler Musikanten in Villapark Velp

VELP – Op zondag 30 juni traden de Isseltaler Musikanten op tijdens de jaarlijkse Geërfden Voorstelling bij de muziektent in het Villapark aan de Overbeeklaan in Velp. Ze speelden muziek van de Original Egerländer Musikanten van Ernst Mosch uit de jaren zestig, tot groot genoegen van de aanwezige toeschouwers.

Opening en welkomstwoord

Projectleider Koen van de Mark van de Zoomerij opende het evenement met een welkomstwoord, waarin hij de aanwezigen veel kijk- en luisterplezier wenste bij de voorstelling van de Isseltaler Musikanten, onder leiding van Cyrille van Poucke. Het concert begon toepasselijk met de “Veteranen Mars”, aangezien het toevallig Veteranendag was. Daarna volgden muziekstukken zoals “Mit Herz und Hand”, “Alles Steht Still”, “de Amstel-Polka” en “Dort Tief im Böhmerwald” van Ernst Mosch. Voor de korte pauze werd het nummer “Die kleine Kneipe” gespeeld.

Tweede deel en afsluiting

Na de pauze vervolgden de Isseltaler Musikanten hun optreden met nummers zoals “Böhmische Hitmedley”, “Egerländ Heimatland” en “Auf der Vogelwiese”. Het concert werd afgesloten met “Eine Letzte Runde”, wat werd beloond met een geweldig applaus van de vele aanwezigen.

Orkest op topniveau

De Isseltaler Musikanten vormen een Egerländerblaasorkest dat op topniveau Egerländer blaasmuziek ten gehore brengt, uniek voor Nederlandse begrippen. Het orkest, dat uit 19 leden bestaat, kijkt uit naar hun 50-jarig jubileum in 2027.

Het concert, dat van 16.00 tot 18.00 uur duurde, was gratis te bezoeken en werd aangeboden door de Geërfden van Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen