Breek de Week met Goed Hout figuurzagerij bij de Zoomerij Velp

Foto: Goed Hout Rheden

VELP – Op woensdag 17 juli komt Judith van Wijk van Goed Hout figuurzagerij Rheden een presentatie en demonstratie geven. Judith begon in 2008 met figuurzagen. Haar vaardigheid, creativiteit en liefde voor het hout spat van de producten af en zorgt voor steeds nieuwe ontwerpen.

Judith zaagt in het begin vooral voor zichzelf en voor haar familie. Voor kerst verkocht ze in haar vriendenkring kerststallen. Deze kerststallen werden al snel een succes, waardoor Judith in 2012 besloot om van Goed Hout een echt bedrijf te maken. Sinds 2012 is Goed Hout een begrip.

Breek de Week
Iedere derde woensdagochtend van de maand is er in de Zoomerij Velp een gezellige bijeenkomst met een thema. De inhoud varieert van actuele onderwerpen tot verrukkelijke recepten en van creatieve workshops tot inspirerende lezingen. De toegang is gratis, evenals koffie en thee. Aanmelden is niet nodig, maar het mag uiteraard wel.

De activiteit vindt woensdag 17 juli plaats van 10.30 tot 12.00 uur. Het adres van de Zoomerij Velp is Den Heuvel 32, 6881 VE Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen