Oud papierinzameling in Velp-Zuid op 13 juli 2024

Foto:

VELP – Zaterdag 13 juli halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier op in een deel van Velp-Zuid. Deze inzameling ondersteunt het muzikale onderwijsinitiatief ‘Meer Muziek in de Klas’, dat tot doel heeft basisschoolleerlingen kennis te laten maken met een breed scala aan muziekinstrumenten.

Muziekeducatie voor jong en oud

De opbrengsten van het ingezamelde papier gaan naar ‘Meer Muziek in de Klas’. Dit project biedt leerlingen van lokale basisscholen de kans om diverse slagwerk-, koperblaas-, en houtblaasinstrumenten te ontdekken die in orkesten gebruikt worden. Het initiatief wordt landelijk erkend en gesteund door onder meer het Rhedense Cultuurbedrijf Zoomerij en staat onder erevoorzitterschap van Koningin Máxima.

Harmonie Unisono biedt geïnteresseerden tussen 7 en 70 jaar de mogelijkheid om voor slechts € 10,- een proefpakket muzieklessen te volgen. Na deze introductielessen kunnen deelnemers ervoor kiezen om door te gaan met het volgen van muziekonderwijs. Voor meer informatie, bezoek de website: www.unisono-velp.info.

Inzamelingsdetails

Het oud papier wordt opgehaald in het gebied omsloten door de President Kennedylaan, de spoorlijn, Kasteel Biljoen en de snelweg A348. Ook in de Rivierenwijk worden straten zoals de Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat bediend. Bewoners worden verzocht hun papiercontainers vóór 8:00 uur ’s morgens klaar te zetten, met het handvat naar de straat gericht.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen