Spetterende circusshow van de Circusbroers in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: CircusBroers

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 17 juli spelen de Circusbroers hun familievoorstelling in openluchttheater De Pinkenberg. Maak je klaar voor een opeenvolging van spetterende circusacts, die in rap tempo worden uitgevoerd. Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten, maar boven alles dubbel liggen van het lachen.

De Circusbroers hebben het weer voor elkaar: de masten staan waterpas, de tent staat gespannen en de vlag wappert in de wind. De één veegt nog even de piste en de ander zorgt ervoor dat alle artiesten op tijd aanwezig zijn. De show kan beginnen! Tenminste dat was de bedoeling, maar één van de broers is iets vergeten…worden deze knechten van de piste zelf artiesten?

Naast de Circusbroers, zijn er nog 4 woensdagen met familievoorstellingen.

 • Woensdag 24 juli – Het Kleine Theater speelt Roodkapje
  Roodkapje is het na 388 jaar ineens beu. Ze komt erachter dat ze de wolf meer mist dan gedacht. Leuk sprookje met een twist voor jong én oud.
 • Woensdag 31 juli – Muziektheater Altijd Onderweg van Canti Vaganti
  Een Italiaanse minstreel heeft genoeg van het dwalende leven als artiest. Hij wil normaal zijn. Zijn innerlijke stem herinnert hem aan al het moois wat hij tot nu heeft meegemaakt en helpt hem inzien waar zijn echte passie ligt.
 • Woensdag 7 augustus – Circus Lorelly
  Aan het hoofd van Circus Lorelly staan de jonge ondernemers Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Na een tijd bij verschillende circussen te hebben meegewerkt vonden de twee mannen het tijd om zelf een voorstelling op poten te zetten.
 • Woensdag 14 augustus – Hebbes
  Woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen. Over dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten, je weet niet wat. En dat het leek alsof je iets beethad, maar dat het toch door je vingers is geglipt.

Meer informatie en tickets

De Circusbroers is woensdag 17 juli om 14.00 uur te zien in openluchttheater De Pinkenberg. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.depinkenberg.nl of in één de vestigingen van de Zoomerij. Tickets kosten €8,- in de voorverkoop en €10,- aan de deur. Met een Jeugdland Vakantiepaspoort betaal je slechts €5,- voor een ticket.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen