Laatste Open Coffee Velp vóór de zomervakantie

Foto: Open Coffee Velp

VELP – Ondernemers, freelancers, zzp’ers, studenten, en iedereen die het plan heeft ‘iets’ voor zichzelf te beginnen zijn van harte welkom bij de laatste Open Coffee Velp vóór de zomervakantie. Een mooie gelegenheid om nog even voor de vakantie je gezicht te laten zien en met collega-ondernemers tips en trucs uit te wisselen. Wie weet levert het nog leuke suggesties op.

Donderdag 11 juli staan de deuren van Ondernemershuis in het Astrum College (lokaal 024) weer open, om te komen werken aan je netwerk.
Deze Open Coffee Velp wordt anders dan alle andere. Kom en laat je verrassen en kom in vakantiesfeer.

Je bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in het Astrum College aan de Gruttostraat 10, 6883 CE in Velp. Parkeren kan bij het Biljoenbad. Het zou fijn zijn als je laat weten of je komt, dan kunnen ze daar met de voorbereiding rekening mee houden. Breng vooral ook collega-ondernemers mee.

De speciale gast van juli is Gesiena Liedmeier, historisch strijkinstrumentenbouwer, beeldsnijder en musicus.
Een bijzondere artistieke duizendpoot die niet alleen muziekinstrumenten bouwt en ze versiert met houtsnijwerk maar ze ook nog bespeelt. Daarnaast schildert ze, maakt ze houtsnijwerk, exposeert ze regelmatig, publiceert ze boeken en ze kan er ook geweldig goed over vertellen. Kortom: deze gast wil je niet missen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen