Boerengids.nl een platform om consumenten met lokale boeren te verbinden

Foto: Youri Nieuwenburg

Het is cruciaal is dat mensen weten waar hun eten vandaan komt. Maar boerderijen zijn zoveel meer. De website boerengids.nl maakt het eenvoudig om niet alleen boerderijen, maar boeren evenementen en vacatures in je omgeving online te ontdekken.

Een online platform dat consumenten verbindt met lokale boeren.

Achtergrond van Boerengids.nl

Youri Nieuwenburg, de oprichter van Boerengids.nl, heeft een diepe passie voor boerderijen: “Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb hierdoor een enorme liefde voor het boerenleven ontwikkeld. Ik woon nog steeds op een boerderij, namelijk biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt in Spankeren”

Youri legt uit: “Je hoort vaak mensen zeggen dat het cruciaal is dat mensen weten waar hun eten vandaan komt. En dat is natuurlijk ook zo. Maar boerderijen bieden zoveel meer dan dat. Het bezoeken van boerderijen is niet alleen leuk, maar ook heel educatief. En deze ervaring wil ik aan meer mensen meegeven. Zo is Boerengids.nl ontstaan.”

Hoe Boerengids.nl werkt

Op Boerengids.nl kunnen bezoekers hun locatie invoeren om een uitgebreide lijst van lokale boerderijen te bekijken. Elk boerderijprofiel bevat gedetailleerde informatie over locatie, openingstijden, foto’s en de activiteiten van de boerderij. Bovendien is het voor boeren gratis om hun boerderij aan het platform toe te voegen. Ook kun je een boerderij tippen via boerengids.nl/tip-een-boerderij/.

Toekomstplannen

Boerengids.nl blijft zich ontwikkelen met de toevoeging van meer boeren, evenementen en vacatures. Daarnaast is er een beoordelingssysteem toegevoegd en er komen nog meer functies toegevoegd, zoals een spaarkaart van alle boerderijen. Hopelijk zien veel boeren jullie snel op hun boerderij.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen