Winnaars kleurplatenwedstrijd Veiligheidsdag 2024

Foto: gemeente Rheden

VELP – Op 1 juni organiseerden de gemeenten Rheden en Rozendaal, samen met hun partners, een grootschalige Veiligheidsdag. Dit evenement trok een groot publiek en stond in het teken van veiligheid en preventie. Een van de hoogtepunten van de dag was de kleurplatenwedstrijd voor basisschoolleerlingen, waarbij de mooiste inzendingen kans maakten op een unieke prijs: een Meet & Greet met de brandweer en politie.

Uitslag kleurplatenwedstrijd

De kleurplatenwedstrijd bleek een groot succes met meer dan 100 inzendingen van enthousiaste kinderen. Voor burgemeesters Ester Weststeijn (Rozendaal) en Carol van Eert (Rheden) was het een lastige taak om de winnaars te selecteren uit de vele kleurrijke en creatieve inzendingen.

De Winnaars
Na lang beraad zijn de winnaars van de kleurplatenwedstrijd bekendgemaakt:

  • Sanne, 6 jaar van de Dorpsschool Rozendaal
  • Vayèn, 10 jaar van CBS De Akker in Dieren

kleurplaten

Meet & Greet met Brandweer en Politie

Sanne en Vayèn krijgen in het nieuwe schooljaar de unieke kans om samen met hun hele klas een bezoek te brengen aan de brandweerkazerne van Velp of Dieren. Tijdens dit bezoek zullen medewerkers van de brandweer en politie de kinderen informeren over hun werkzaamheden en demonstraties geven. Het belooft een leerzame en onvergetelijke ervaring te worden voor de winnaars en hun klasgenoten.

Bericht aan de Winnaars
De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen en kunnen zich verheugen op een spannend en leerzaam uitje. De gemeentes Rheden en Rozendaal bedanken alle kinderen voor hun enthousiaste deelname en kijken terug op een zeer geslaagde Veiligheidsdag.

Dit evenement benadrukt het belang van veiligheid en de betrokkenheid in de dorpen bij het bevorderen van een veilige leefomgeving.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen