‘Heel Velp Schoon’ op 13 juli 2024

Foto: Heel Velp Schoon

VELP – Zaterdagochtend 13 juli gaan vrijwilligers weer op pad met ‘Heel Velp Schoon’. Ze verzamelen om 10.30 uur op het achterplein van de Voorthuijsenschool in de Schoolstraat.

En net als vorige keren zijn ook vrienden, buren en familieleden met interesse voor een schone leefomgeving van harte welkom om mee te doen. Wilt u meehelpen dan graag van te voren aanmelden per mail, telefoon of app. De organisatie kan dan voldoende materialen klaarleggen en kan iedereen op tijd starten met de activiteit. Aanmelden: 06 – 22 37 26 06 of [email protected]

De ene maand starten ze vanaf inloophuis ’t Trefpunt Voorthuijsenschool, de andere maand vanaf Buurthuis De Poort (van Heeckerenstraat). Op deze manier komt ook met enige regelmaat een deel van Velp-Zuid aan bod waar ze voorheen minder kwamen. En kunnen ook vrijwilligers uit dat deel van Velp- Zuid zich bij ‘Heel Velp Schoon’ aansluiten. Wat altijd blijft is na gedane arbeid gezellig met elkaar koffie/thee-drinken en bijpraten.

Noteer dit vast in je agenda

  • Start vanaf Inloophuis Voorthuijsenschool: 13 juli, 21 september (World Cleanup Day) en 9 november.
  • Start vanaf Buurthuis De Poort: 10 augustus, 12 oktober en 14 december.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen