Kinderen kunnen bij de Kinderwerkplaats een eigen fotolijst maken voor de mooiste herinneringen

13 jul , 11:40 Nieuws
hornbach duiven fenna zwerver
REGIO - Gratis vakantieactiviteit bij Hornbach Duiven. Kinderen kunnen bij de Kinderwerkplaats een eigen fotolijst maken voor de mooiste herinneringen.
Op zaterdag 20 juli opent de bouwmarkt haar deuren voor de toekomstige kleine klussers. Met een duidelijk stappenplan kunnen ze aan de slag met materialen zoals lijm, gras, zand en kunstbloemen om hun fotolijstjes te versieren naar een zelfgekozen thema. Medewerkers zijn de hele dag aanwezig om de kinderen te helpen en creatieve klustips te geven. Ze zijn op alles voorbereid.

Gratis deelname en materiaal

Op zaterdag 20 juli, tussen 10.00 en 16.00 uur, zijn alle kinderen van 4 tot 10 jaar oud welkom bij de Kinderwerkplaats van HORNBACH Duiven. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Lukt het niet om een fotolijstje helemaal af te krijgen? Geen probleem! De benodigde materialen mogen gewoon mee naar huis worden genomen om het knutselproject thuis af te maken.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.