Hennepkwekerij opgerold na brandalarm

Foto:

VELP – De politie heeft zaterdagmiddag 10 september in een woning in Velp-Zuid een hennepkwekerij opgerold. De kwekerij kwam aan het licht door een brandalarm dat afging. Er was geen sprake van brand in het pand.Rond vijf uur werd de politie gevraagd te assisteren bij het binnentreden van een woning nadat een alarm was afgegaan. In de woning bleek geen sprake te zijn van brand en er werd ook niemand aangetroffen. Agenten ontdekten in de woning echter een hennepkwekerij met plantenresten en kweekapparatuur. De kwekerij werd ontmanteld en zal worden vernietigd. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijke voor het in bedrijf hebben van de hennepkwekerij.

VELP – De politie heeft zaterdagmiddag 10 september in een woning in Velp-Zuid een hennepkwekerij opgerold. De kwekerij kwam aan het licht door een brandalarm dat afging. Er was geen sprake van brand in het pand.

Rond vijf uur werd de politie gevraagd te assisteren bij het binnentreden van een woning nadat een alarm was afgegaan. In de woning bleek geen sprake te zijn van brand en er werd ook niemand aangetroffen. Agenten ontdekten in de woning echter een hennepkwekerij met plantenresten en kweekapparatuur. De kwekerij werd ontmanteld en zal worden vernietigd. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijke voor het in bedrijf hebben van de hennepkwekerij.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden