Gemeente Rheden organiseert energiemarkt

VELP/DIEREN – Per 1 oktober 2011 wordt een nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie opengesteld. Om hier ruchtbaarheid aan te geven organiseert de gemeente Rheden een energiemarkt op vrijdag 16 september, van 15.00 tot 20.00 uur, in de bibliotheek in Velp, Den Heuvel 32 en op zaterdag 17 september, van 10.00 uur tot 14.00 in de bibliotheek in Dieren, Ericaplein 5-a. Diverse bedrijven zullen aanwezig zijn om de bezoekers van informatie te voorzien informeren over de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning, terwijl de gemeente informatie verstrekt over de subsidieregeling. Onder de inwoners van de gemeente Rheden die de energiemarkt bezoeken zullen enkele prijzen worden verdeeld. 

VELP/DIEREN – Per 1 oktober 2011 wordt een nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie opengesteld. Om hier ruchtbaarheid aan te geven organiseert de gemeente Rheden een energiemarkt op vrijdag 16 september, van 15.00 tot 20.00 uur, in de bibliotheek in Velp, Den Heuvel 32 en op zaterdag 17 september, van 10.00 uur tot 14.00 in de bibliotheek in Dieren, Ericaplein 5-a.

Diverse bedrijven zullen aanwezig zijn om de bezoekers van informatie te voorzien informeren over de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning, terwijl de gemeente informatie verstrekt over de subsidieregeling.

Onder de inwoners van de gemeente Rheden die de energiemarkt bezoeken zullen enkele prijzen worden verdeeld. 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden