Cesar Zuiderwijk met Drummoires zaterdag 7 maart bij Theater RhederArt!

Foto: Cesar Zuiderwijk, Drummoires

DIEREN – Zaterdag 7 maart om 20:00 uur komt Cesar Zuiderwijk naar Dieren met zijn show ‘Drummoires’. De geheimen van de meester, voor het eerst onthuld. 50 jaar rockdrummen waarvan meer dan 40 jaar bij de Golden Earring.

Een schatkist aan nooit eerder vertelde verhalen over tournees met wereldbands als The Who, Rush, Santana, Aerosmith, ontmoetingen met wereldberoemde drummers en ga zo maar door. Afgewisseld met drumsolo’s zal hij de ritmes uitleggen waar hij beroemd mee is geworden zoals Radar Love, Twilight Zone en When the lady Smiles. En niks geen kleine show, Cesar rukt uit met groot materieel waaronder een adembenemende lasershow! Verder is er voor iedereen een gratis klapstop beschikbaar waarmee interactief ritmes worden gespeeld.

Als je bij een band gaat kijken blijf je soms achter met vragen. Nu worden ze beantwoord! Dus vraag, vraag vraag…

Een interactief programma voor alle leeftijden en iedereen. Naast de voorstelling Drummoires is er voor elke bezoeker de mogelijkheid om een door Cesar gegeven gratis workshop bij te wonen. Deze vindt plaats voorafgaand aan de voorstelling van 18:30 tot 19:30 uur.

Kijk op www.rhederart.nl voor meer info en reserveringen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden