Start Open Rioolweken in de Emmastraat Velp

Foto: Samenwerkende Ondernemers Emmastraat

VELP – De komende 4 maanden zal de Emmastraat in Velp een ware metamorfose ondergaan en nieuwe riolering en een nieuw gezicht krijgen. De ondernemers uit de Emmastraat gaan echter niet bij de pakken neerzitten en grijpen de herinrichting aan om uit te pakken met diverse acties.

Open Rioolweken
Hiervoor hebben zij de Open Rioolweken bedacht, gedurende de herinrichting, waarin de winkels en restaurants gewoon bereikbaar blijven.

  • In de winkels en restaurants zijn speciale acties en aanbiedingen bedacht gedurende de herinrichting
  • Uitdelen van gratis strippenkaarten, iedere volle strippenkaart geeft recht op een Goodybag ter waarde van €50,–
  • Nadat de herinrichting afgerond is zal er een groot feest gegeven worden.

Winkels en restaurants blijven bereikbaar
Voor voetgangers en fietsers blijven de winkels, restaurants, kerk, school en woningen gewoon bereikbaar tijdens de bouwperiode, voor gemotoriseerd verkeer komen er alternatieve, tijdelijke aanrijroutes.

Strippenkaart
Ook ontvangen klanten in de Emmastraat bij hun aankopen een gratis strippenkaart.
Bij iedere besteding vanaf 10 euro ontvangen zij een stempel. Een volle strippenkaart met minimaal 5 verschillende stempels van de winkels en/of restaurants uit de Emmastraat is een Goodybag van €50,– waard . Deze worden uitgereikt op het feest van de heropening. De gratis strippenkaarten zijn te krijgen en in te leveren in elke winkel en/of restaurant.

Tijdens het openingsfeest in juli zal er een trekking plaats vinden uit de volle kaarten en worden er mooie prijzen uitgereikt.

De ondernemers van de Emmastraat beseffen dat er de nodige hinder ondervonden zal worden door het winkelende publiek. Toch maken zij van de nood een deugd en verheugen zij zich op het eindresultaat.

Het doel is helder
De Emmastraat moet een mooie winkel- en horecastraat worden, waarin klanten zich welkom voelen. Het aanbod van winkels en restaurants in de Emmastraat is veelzijdig, knus en uniek, een echte Winkelstraat met Karakter.

Emmastr_verbouwing_web1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen