Voorbereidingen Glazen Huis te Velp 2015 gestart

Foto:

VELP – “Net als de landelijke DJ’s gaan we aan de sapjes en houden we zoveel mogelijk het concept aan van het originele landelijke glazen huis. Eén uniek verschil is dat we alleen Nederlandstalige muziek en artiesten ontvangen.” Aldus Ton Cheret, hoofdredacteur van KZ Radio. KZ Radio is de nieuwe naam van (Internet) Radio De Kleine Zwerver uit Velp.

Op 15 december om 21.00 uur laten 3 DJ’s van KZ Radio, zich opsluiten in het glazenhuis op het Oranjeplein in Velp. Zij gaan zich 5 dagen lang volledig inzetten voor het goede doel. Tot 20 december 21.00 uur gaan ze muziek draaien, zullen ze gasten ontvangen en treden artiesten op om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Notaris Kroon uit Velp zal het opgehaalde geld beheren tot de sluitingsdatum, daarna zullen de DJ’s het geld persoonlijk gaan afleveren bij het glazen huis van 3FM in Heerlen.

Op het Oranjeplein komen 3 units te staan en een podiumwagen. Eén unit is de studio met glazen wand en uiteraard een brievenbus waar bezoekers geld in kunnen doneren en de 2 andere units functioneren als slaap- en kleedkamer en toiletruimte. Diverse ondernemers hebben al toezeggingen gedaan medewerkingen te willen verlenen aan het spektakel en donaties te willen doen.

“De voorbereidingen zijn in volle gang, wij zijn erg blij met de toezeggingen en hopen een geweldig evenement toe te voegen aan Velp en omstreken, met een mooie opbrengst voor Serious Request.” Aldus Silvester van Hagen, mede-eigenaar en DJ van KZ Radio.

Aanmelden
Nederlandstalige artiesten kunnen zich nu al aanmelden via [email protected] evenals mensen die hun medewerking willen verlenen en/of een donatie willen doen aan het glazenhuis in Velp.

Meer info volgt.

KZ Radio

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen