Unieke tijdelijke etalage ingericht in de Emmastraat te Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Dat de Emmastraat een ‘straat is met karakter’ laten de ondernemers zien in diverse acties die zij ondernemen tijdens de herinrichtingswerkzaamheden die op dit moment plaats vinden in de straat. De eerste fase van de herinrichting is inmiddels gestart en de Emmastraat ligt inmiddels open vanaf de Pastoor Koenestraat tot aan het kerkplein.

Op dit moment hebben het overgrote deel van de ondernemers een unieke etalage in laten richten door Bianca Schutten bij Het Coachhuis aan Emmastraat 24. In deze etalage vindt u een artikelen van 21 van de ondernemers en verschillende winkels die de Emmastraat rijk is.

Een mooie overzichtspresentatie met een prijsvraag
In de etalage staat bij elk product een nummer, weet u welk nummer bij welke ondernemer, winkel of restaurant hoort? Vindt u het leuk om een speurtocht te doen met uw (klein)kinderen? Neem dan een pen en papier mee en schrijf op wel nummer bij de juiste ondernemer behoort.

Doe het snel want de etalage is er maar tijdelijk
Wanneer u dat lijstje met naam en telefoonnummer inlevert bij Puur Koffie maakt u kans op een prijsje. De winnaar wordt telefonisch op de hoogte gebracht en mag het prijsje op komen halen tijdens het openingsfeest in juli, na het klaar zijn van de herinrichting.

De voortgang van de herinrichting in de Emmastraat is te volgen op de gezamenlijke facebookpagina die zij hebben: https://www.facebook.com/EmmastraatVelp, Like deze pagina en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Emmastraat.

Alles blijft bereikbaar!
“De herinrichting van de Emmastraat brengt wat hinder met zich mee maar alle winkels, restaurants, kerk en school blijven bereikbaar. Samen de schouders eronder is het motto, en uiteindelijk hebben we straks een prachtige winkelstraat met een moderne uitstraling en karakter!” Aldus de ondernemers.

2015-03-20

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen