Nogmaals een high tea voor bewoners van Intermezzo

Foto: HetRhedensDeTender

DIEREN – Leerlingen van praktijkschool Het Rhedens de Tender zijn werkelijk van alle markten thuis.

Vorige week verzorgden zij een high tea voor maar liefst 18 bewoners van Intermezzo (voorheen Gelders Hof). En omdat het zo’n succes was, doen zij dat aanstaande woensdag nog eens dunnetjes over!

De leerlingen van Het Rhedens de Tender (afdeling horeca) zullen de high tea weer met veel zorg voorbereiden. Voor de aankleding en de bediening worden leerlingen van de afdeling zorg/facilitaire dienst ingezet. Bewoners van Intermezzo kunnen dan weer genieten en smullen van alle heerlijkheden zoals zelfgemaakte bouillon, verse fruitsalades en zoete en hartige lekkernijen. En natuurlijk, zoals dat bij een high tea hoort, van de thee.

Interne stage
Een high tea verzorgen is voor leerlingen van praktijkschool De Tender een uitgelezen manier om vaardigheden te trainen en te ontwikkelen. In de eerste drie leerjaren maken zij namelijk kennis met alle praktijkvakken en met allerlei verschillende beroepen. Daarbij lopen ze onder meer interne stages en maken ze keuzes in welke richting ze met hun opleiding verder willen gaan.

School voor iedereen
Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo/vwo select met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal). Het Rhedens de Tender in Dieren, waar elke leerling individueel centraal staat, maakt het onderwijspakket compleet met praktijkonderwijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen