Repair Café Velp

Foto: www.repaircafe.nl

VELP – Maandagavond 13 april was er weer een bijeenkomst voor het opstarten van een Repair Café Velp.

Er waren die avond 15 mensen aanwezig en een 5 tal mensen heeft aangegeven graag mee te willen denken en doen maar waren helaas verhinderd op die avond.
Na een voorstel rondje kwamen ze er achter dat er veel deskundigheid op het gebied voor een Repair Café aanwezig was om te kunnen starten op de 4e zaterdag van september.
De organisatie en vrijwilligers willen graag veel samenwerken met de andere cafés in de regio zodat ervaring met elkaar gedeeld kan worden.

Het bestuur van Stichting Buurthuis De Poort staat achter dit initiatief dat vanuit de bevolking komt, voor hen een teken dat er ook draagvlak is voor een maandelijkse reparatiemiddag.
Tevens kunnen zij nog op begeleiding rekenen van de Buurtcoach Suus de Waard die hen vooral op praktische zaken kan ondersteunen, zoals voor het maken van een begroting en wegwijs maken in het landelijke handboek voor het opzetten van een Repair café.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 mei om 19.30 uur in Buurthuis De Poort, Heeckerensstraat 201 Velp.

U bent van harte welkom voor meer informatie of als u interesse heeft en uw talent/kunde wilt inzetten voor het Repair café Velp.

Wanneer u denkt dat u hier nog op een andere wijze een bijdrage aan kunt leveren bent u natuurlijk ook van harte welkom.
Een berichtje achterlaten of informatie willen hebben dat kan bij de buurtcoach [email protected]  of telefoonnummer: 06-12114276

Lees verder: http://rheden.nieuws.nl/geen-categorie/49852/na-repair-cafe-dieren-nu-ook-repair-cafe-velp-informatieavond-31-maart/ en http://rheden.nieuws.nl/nieuws/50783/vrijwilligers-gezocht-voor-repaircafe-velp/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen