Organisatie Glazen Huis Velp bij elkaar in Café d’Oranjeboom

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op het Oranjeplein te Velp wordt van 15 tot en met 20 december, Het Glazen Huis Velp georganiseerd, door Stichting Serieuze Radio Velp. Hiermee worden donaties en schenkingen ingezameld voor het Landelijke Serious Request van Radio 3FM.

Eerste bijeenkomst organisatie Glazen Huis Velp
Afgelopen zaterdagmiddag werd er door de Stichting Serieuze Radio Velp, een eerste bijeenkomst gehouden in aanloop naar het Glazen Huis te Velp. De insteek is een “Glazen Huis” op het Oranjeplein te Velp van 15 t/m 20 december 2015 met als voorbeeld het Landelijke Serious Request concept en hetzelfde goede doel.

Het goede doel van Serious Request wordt in juni pas bekend gemaakt. Drie DJ’s van KZ Radio gaan voor 5 dagen het Glazen Huis in en spelen 24 uur per dag Nederlandstalige muziek en ontvangen diverse artiesten.

Diverse organisatorische zaken passeerden de revue en werden uitgelegd, de vergunning moet 16 weken van te voren ingediend worden. Deze moet voorzien zijn van een calamiteitenplan wat verzorgd zal worden door Fast Forward Security en het Nederlandse Rode Kruis. Een plattegrond met indeling en de plaatsing van het Glazen Huis en de andere vertrekken zal net als de communicatie richting de andere pers door http://rheden.nieuws.nl verzorgd worden.

In de volgende vergadering worden alle ontbrekende participerende organisaties en personen & vrijwilligers ook uitgenodigd, dit zal niet de laatste vergadering zijn. In deze vergadering wordt meer duidelijk over het programma de artiesten en nog veel meer!

Stichting Serieuze Radio Velp bracht in deze vergadering alle tot nu toe bekende en participerende organisaties bij elkaar. Vooralsnog werden het Rode Kruis, EHBO Velp/Rozendaal, Fast Forward Security, HL Sound, Galaxy, Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt, Café d’Oranjeboom, diverse vrijwilligers, KZ Radio, Zespri International en rheden.nieuws.nl uitgenodigd.

Daarbij zullen in september nog ander organisaties worden toegevoegd, zoals Notaris de Kroon, ROC-A12, Hogeschool Van Hall Larenstein, Helicon Larenstein, Basisscholen en middelbare scholen uit Velp, Gemeente Rheden en de Vrijwillige Brandweer Velp.

Er is een website voor het glazenhuis zie: http://www.megamarathon.nl/ en een facebookpagina: https://www.facebook.com/Glazenhuisvelp like en volg.

2015-04-25 Glazen Huis Velp 002

Reacties

article
53244
Glazen Huis Velp komt dichterbij, eerste bijeenkomst een feit
VELP – Op het Oranjeplein te Velp wordt van 15 tot en met 20 december,
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/53244/organisatie-glazen-huis-velp-bij-elkaar-in-cafe-doranjeboom/
2015-04-26T18:55:41+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/04/2015-04-25-Glazen-Huis-Velp-000.jpg
Glazen Huis, Glazen Huis Velp, KZ Radio, Radio de Kleine Zwerver, Serious Request, Serious Request 2015
Nieuws