Goede doel Glazen Huis Velp bekend!

Foto: Glazen Huis Velp 2015

VELP – Vanaf 15 December 2015 zal in Velp een Glazen Huis staan waarin 3 presentatoren van KZ Radio, zo veel mogelijk geld bij elkaar proberen te krijgen voor het goede doel en ter ondersteuning van het Glazen Huis van 3FM, wat dit jaar in Heerlen staat.

Vijf dagen lang gaan zij net als de Dj’s van 3FM leven op sapjes en draaien zij 24 uur per dag Nederlandstalige platen voor het goede doel. Het goede doel van het Rode Kruis is dit jaar: Onderwijs voor kinderen en jongeren in oorlogsgebieden.

Deze jongeren staan nu stil in hun leven qua doel en onderwijs, dit is niet goed voor het land en zal mede hierdoor een achterstand oplopen. Onderwijs biedt een toekomst aan deze jongeren en aan het land.

Nederlandstalig
Groot verschil met het landelijke Glazen Huis is dat er in het Glazen Huis te Velp alleen Nederlandstalige muziek ten gehore wordt gebracht. Ook de artiesten (30) zijn brengers van het Nederlandstalige lied. Mensen kunnen tegen een vrijwillige bijdrage Nederlandstalige platen aanvragen. Alles wordt non-stop uitgezonden via het internetradio station van KZ Radio.

De Dj’s verblijven dag en nacht in het Glazen Huis op het Oranjeplein te Velp, waar ook de artiesten hun optredens zullen verzorgen. Om de overlast voor de omwonenden zo minimaal mogelijk te houden, zal het volume op zacht gaan in de late avond en nachtelijke uurtjes.

Voor het Glazen Huis is inmiddels een grote organisatie opgericht, er is een Stichting in het leven geroepen en Notaris de Kroon uit Velp heeft aangeboden de financiële zaken te behartigen. Tijdens het Glazen Huis zal er eten en drinken voor de bezoekers op het terrein aanwezig zijn en ook aan beveiliging en EHBO is gedacht.

Op zoek naar sponsoren
De organisatie hoopt op een grote opkomst en een mooie opbrengst voor het goede doel.
Om dit bijzondere evenement in Velp tot een succes te maken zoekt de organisatie nog sponsoren. Sponsoren krijgen een vermelding op de site http://www.megamarathon.nl/ en mogen eventueel een banner van hun bedrijf op een van de dranghekken rond het Oranjeplein hangen.

Wilt u dit unieke evenement steunen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Kijk voor meer informatie naar het onderstaande interview met Ton en Silvester, twee van de 3 Dj’s die het Glazen Huis in gaan op 15 december.

Kijk voor eerdere publicaties over het Glazen Huis op:
http://rheden.nieuws.nl/nieuws/48901/voorbereidingen-glazen-huis-te-velp-2015-gestart
http://rheden.nieuws.nl/nieuws/49353/stichting-serieuze-radio-velp-voor-het-glazen-huis-velp-opgericht
http://rheden.nieuws.nl/nieuws/50819/organisatie-glazen-huis-te-velp-druk-met-de-voorbereidingen
http://rheden.nieuws.nl/nieuws/53244/organisatie-glazen-huis-velp-bij-elkaar-in-cafe-doranjeboom

Meer over het Glazen Huis in Heerlen en Serious Request 2015:
http://seriousrequest.3fm.nl/nieuws/detail/5351185/doel-3fm-serious-request-2015-bekend

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen