Organisatie Glazen Huis te Velp druk met de voorbereidingen

Foto: Glazen Huis Velp, rheden.nieuws.nl

VELP – Achter de schermen is de organisatie druk met alle voorbereidingen voor Het Glazen Huis in Velp wat van 15 t/m 20 december op het Oranjeplein te Velp gaat plaats vinden. Drie DJ’s van KZ Radio, voorheen Radio De Kleine Zwerver gaan 5 dagen lang non-stop Nederlandse muziek ten gehore brengen, vanuit het Glazen Huis.

Stichting Serieuze Radio is opgericht, inmiddels heeft de stichting ook een bankrekening en hebben diverse artiesten al aangegeven te willen optreden. Het Stichtingsbestuur is druk bezig met het vinden van sponsoren voor de accommodatie en inrichting van het Glazen Huis te Velp.

Licht & Geluid, bewaking, veiligheid, verslaggeving overal moet aan gedacht worden. Er worden contacten gelegd met het ROC A12 om leerlingen te enthousiasmeren een mee te werken en te helpen. Bij de opleiding Beeld & Geluid van het ROC hebben een achttal studenten al aangegeven te willen assisteren. In de komende week zullen de leerlingen van de opleiding Orde en Veiligheid bezoek krijgen van de organisatie om te assisteren bij de bewaking van het Glazen Huis. Het Rode Kruis afdeling Rheden/Rozendaal heeft ook al toegezegd het gehele evenement aanwezig te willen zijn.

Donaties en sponsoring
Natuurlijk is de organisatie op zoek naar sponsoren en donateurs, wilt u helpen dit evenement tot een groot succes te maken? Dat kan, via bankrekening NL25INGB0006711194 t.n.v. Stichting Serieuze Radio Velp. De opbrengst van het evenement zal tijdens het direct erna startende Landelijke Serious Request, aangeboden worden in Heerlen.

Kijk voor eerdere publicaties en meer informatie op:

Glazen Huis Velp 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen