Wakkere Wonzo zoekt een Warme Woning

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – Wonzo is een kruising van 9 jaar en 11 maanden. Zijn eigenaar is overleden en Wonzo is op zoek naar een nieuw thuis. Hij is vriendelijk in de omgang maar gesteld op zijn rust. Wonzo is gewend om veel buiten te zijn. De basiscommando’s beheerst hij matig.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Wakkere Wonzo

Diernummer 21956

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/wonzo/

Wakkere Wonzo

Heeft u interesse? Geeft u Wakkere Wonzo een tweede kans?
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl

Wakkere Wonzo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen