6-delige Tabletcursus bij Ons Raadhuis te Velp

20 mei , 13:12 Nieuws
tabletcursus ons raadhuis rhedennieuwsnl
VELP - Doe je niet veel op je Android-tablet ? Ben je bang dat je fouten maakt? Dan is deze cursus wat voor jou! Op woensdag 29 mei om 10.30 uur start de zes-delige Tabletcursus van Ons Raadhuis.
Dat is een korte cursus van zes bijeenkomsten speciaal voor mensen die nog steeds niet goed op gang zijn gekomen op een tablet en dat wel willen.
Maximaal zes deelnemers krijgen tot en met woensdag 3 juli wekelijks van 10.30 tot 12.00 uur les in het gebruik van de Android-tablet. Je leert functies als mailen, foto’s bewaren en bekijken, Facebook gebruiken, beeldbellen en spelletjes-apps downloaden en spelen.
Heb je interesse of wil je meer weten? Bel naar Ons Raadhuis via 026-8449140 of mail naar [email protected] of kom naar Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 6881 SK Velp. Of kijk op www.onsraadhuis.com .
Deze cursus is helaas niet geschikt voor mensen met een IPad (Apple).
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.